nieuwstezoekertjes

Disclaimer en Privacyverklaring


Het gebruik van Online-zoekertjes.be volledig kostenloos. Daarom vragen we jullie om respect te tonen door onze regels te respecteren.

Mocht er zich niet aan de richtlijnen worden gehouden behoudt Online-zoekertjes.be zich het recht om de toegang van deze persoon te blokkeren. Het is namelijk zo dat alle IP-adressen worden bijgehouden om dergelijk recht te vrijwaren. U hoeft natuurlijk niet te vrezen, deze IP-adressen worden enkel gebruikt bij inbraak op de regels. (voornamelijk spamming) Voor de rest blijven deze adressen veilig weggeborgen in onze database en worden in geen enkel ander geval gebruikt omdat ook voor Online-zoekertjes.be de privacy een erg belangrijk onderdeel vormt van de samenwerking. We vinden namelijk dan zonder toestemming van de gebruikers deze gegevens niet aan derden mogen worden meegedeeld voor commerciële doeleinden.

Op iedere regel zijn natuurlijk ook uitzonderingen, zo kan Online-zoekertjes.be wel informatie leveren aan officieel erkende rechtshandhavers. U heeft ons bij deze ook het recht om uw gegevens te verstrekken aan rechtshandhavers die hiertoe naar oordeel van Online-zoekertjes.be rede toe is.

Online-zoekertjes.be verwijst ook soms naar andere websites door behulp van hyperlinks of knoppen. We doen ons best om enkel te verwijzen naar websites die ook de privacy van gebruikers respecteren maar dit kunnen we logischerwijze niet garanderen. Het is namelijk zo dat u op deze websites valt onder de privacyregels van die betreffende website. Mits Online-zoekertjes.be geen invloed heeft op de inhoud en beleid van deze sites kunnen we geen garanties geven en dit erkent u.

Wel worden cookies gebruikt om te achterhalen welke informatie u zoekt. Door dit te doen kan Online-zoekertjes.be ervoor zorgen dat relevante advertenties van adsense en andere toepassingen worden weergegeven. Indien deze advertenties niet worden weergegeven komt dit omdat u javascript heeft uitgeschakeld of een beveiliging hebt tegen adsense-advertenties. Dit is natuurlijk jammer omdat u dan tal van relevante informatie misloopt, maar dit heeft niets te maken met de adverteerders of hun advertenties. Deze informatie wordt enkel gebruikt om de service en het gebruiksgemak van de bezoeker te verhogen.